Educator Handbook

De aici puteți descărca manualul pentru lucrătorii de tineret „Gamification of Employment”. În el, puteți găsi toate secțiunile pe care le-ați văzut pe acest site web, astfel încât să puteți avea întotdeauna aproape de dvs. cele mai importante informații pentru a putea implementa metodologia care fundamentează acest proiect.

În primul rând, veți găsi principalele obiective care s-au urmărit a fi atinse prin aplicarea acestei metodologii. Acest lucru vă va fi de mare ajutor pentru a afla ce puteți îmbunătăți atunci când aplicați atelierele propuse.
După aceea, veți putea vedea partenerii care au format parteneriatul pentru dezvoltarea proiectului în cadrul Programului Erasmus +. După cum veți vedea, este format din 5 parteneri din 4 țări diferite: 2 din Spania, Portugalia, România și Italia. Aici veți găsi, de asemenea, detaliile de contact ale organizațiilor, astfel încât să le puteți accesa cu ușurință consultând manualul.

De asemenea, se reflectă oportunitățile oferite de utilizarea jocurilor de societate ca instrument de îmbunătățire a abilităților necesare creșterii capacității de angajare, precum și efectele pe care aceste jocuri le generează asupra sănătății mintale.

Următorul capitol reflectă metodologia utilizată, care este, de asemenea, disponibilă pe acest site în mod individual, precum și grupurile țintă implicat în acest proiect.

Înainte de explicația atelierelor create, veți putea vedea ce competențe se lucrează cu fiecare dintre jocurile de societate alese, ceea ce vă va ajuta să înțelegeți de ce să utilizați fiecare dintre ele și cum.

În cele din urmă, sunt incluse principalele concluzii extrase din implementarea celor 7 ateliere de lucru cu diferitele grupuri țintă ale celor 5 instituții care alcătuiesc acest consorțiu, astfel încât să vă ajute să înțelegeți importanța proiectului pentru îmbunătățirea personală și profesională a participanților.

Descarcă manualul

Manual
Jurnalul participantului
Chestionar inițial de evaluare
Chestionar final de evaluare