Workshop-uri online

Pot exista numeroase motive pentru care workshop-urile ce cuprind boardgame-uri nu pot fi organizate online. Prin urmare, din moment ce „Gamification of Employment” dezvoltă imaginația și creativitatea, am conceput noi ateliere pentru a le putea susține de acasă, prin intermediul cărora se pot dezvolta abilități importante pentru a îmbunătăți angajabilitatea participanților. Mai jos puteți găsi cele mai importante idei pe care le puteți aplica online.

Platforma online: boardgamearena.com

Cum să vă înscrieți la boardgamearena

  1. Mai întâi, accesați www.boardgamearena.com. Acolo, veți găsi o pagină ca cea din imagine. Trebuie să apesați „Joacă acum”.”

  2. Pentru a crea utilizatorul, aveți două opțiuni. O opțiune este să tastați numele de utilizator pe care urmează să îl utilizați (să fie original, multe sunt deja luate), să vă introduceți e-mailul și să alegeți parola. Cealaltă opțiune este să vă conectați cu contul dvs. Facebook sau Google și apoi să alegeți numele jucătorului. În imaginea următoare puteți vedea un exemplu al primei opțiuni:

  3. Pagina vă va face un tur al jocurilor care vă pot interesa. Cel mai rapid mod este că îi dai „sări peste acest pas” dacă nu vrei să indici jocurile.

  4. Puteți veni mai târziu cu o sugestie similară celei din imaginea următoare. De asemenea, apăsați „Omiteți acest pas”.

Jocuri alese pentru a îmbunătăți competențele participanților

  • Takenoko
  • Saboteur

Pentru fiecare dintre ele puteți accesa aici un PDF care explică modul de joc, cu regulile principale: Takenoko, Saboteur.

Debriefing

După finalizarea workshop-urilor, veți putea face o reflecție finală cu ajutorul căreia puteți verifica care au fost cele mai relevante aspecte conștinetizate de către participanți, ce au învățat etc.
Aici puteți găsi întrebările acestei reflecții finale.

Recomandări pentru specialiști

Mai jos, puteți găsi o serie de sfaturi care vă vor ajuta, ca specialiști, să aplicați ambele jocuri de societate în mod satisfăcător. Ideile importante apar în imagine, astfel încât participanții și facilitatorii să ia în considerare aceste aspecte înainte de a începe atelierele. În plus, sunt incluse și ideile principale pe care participanții noștri le-au arătat la sfârșitul celor două jocuri. Sperăm că vă va ajuta!