Universidad Miguel de Cervantes

Universitatea Europeană Miguel de Cervantes (UEMC) este o universitate privată cu aproximativ 4.500 de studenți în campusul său din Valladolid. De la înființarea sa în 2002, UEMC a dezvoltat o predare de calitate orientată spre studenți, prin atenție personalizată, grupuri mici și formare teoretic-practică în săli de clasă și laboratoare.

UEMC oferă 17 diplome oficiale, 10 diplome duble, 3 diplome internaționale, 12 masterate oficiale și numeroase studii postuniversitare. Dintre diplomele, masteratele și cursurile noastre online, se remarcă specializarea noastră pe teme precum Odontologie, Criminologie, Psihologie, Fizioterapie sau Jurnalism.

Oferta educațională a UEMC, resursele umane și tehnice, infrastructura, campusul nostru online și organizarea universității în sine sunt concepute pentru a pregăti viitorii profesioniști la cele mai înalte standarde de calitate academică.

UEMC este un pionier în dezvoltarea unei atenții personalizate eficiente, într-o acțiune tutorială care ajută la consolidarea capacităților și îmbunătățește rezultatele, la formare prin utilizarea tehnologiilor moderne de informare și comunicare și oferind posibilitatea studenților de a-și spori studiile învățând limbi străine. .

UEMC are un campus cu facilități profesionale de primă clasă care permit dezvoltarea formării practice în carieră, precum și relații interdisciplinare și o bună dezvoltare a mediului universitar. Pentru cei de uz mai obișnuit, cum ar fi Biblioteca Universității, sălile de calculatoare, terenurile de sport etc. se adaugă multe altele de utilizare mai specifică, cum ar fi Setul de producție de film și TV, Studioul de radio, Clinica universitară, sălile de fizioterapie, sălile de sport, laboratoarele etc.

Address

C/ Padre Julio Chevalier 2

Telephone

+34 983001000

Contact person

Azael J. Herrero

jaherrero@uemc.es

Website and social networks