Gama Institute

Scopul Institutului de cercetare și studiul conștiinței cuantice – Institutul de Psihologie Gamma este promovarea, dezvoltarea, cercetarea și inițiativa pentru activități în domeniul psihologiei, psihoterapiei și sănătății mintale, în special prin programe de instruire, ateliere, servicii psihologice și asistență psihologică, consiliere, psihoterapie și formare de specialiști; de asemenea, un alt scop este de a facilita cooperarea dintre specialiștii români din domeniile menționate mai sus și alți specialiști din zona internațională.

Institutul Gamma are 3 departamente:

Gamma Training – departamentul de educație, care are 2 școli de formare – Școală Sistemică de Formare (acreditată de Colegiul Psihologilor din România) și Școala de Activare a Sinelui (dezvoltare personală pentru adulți). În ambele școli, în fiecare săptămână, participanții se confruntă cu instrumente noi pentru dezvoltarea personală și formare și aproximativ 100 de persoane sunt înscrise în aceste școli de formare.

Gamma Clinic Psychology – departamentul de sănătate și intervenție. Are Gamma Kids (adresată copiilor și părinților) și Gamma Family Academy (servicii de dezvoltare psihologică și personală pentru întreaga familie). În acest departament, sunt disponibile diferite servicii psihologice, în sesiuni individuale, sesiuni de cuplu, familie sau grup și ateliere pe teme interesante. În fiecare an, acest departament are cel puțin un proiect gratuit, cu activități oferite persoanelor interesate.

Gamma Projects & Research este departamentul care dezvoltă proiecte și cercetări europene în domeniul psihologiei, cu scopul de a promova conștientizarea de sine și de a promova beneficiile stării mentale asupra calității vieții individuale și familiale. De asemenea, prin acest departament, facem schimburi de experiență și bune practici pentru psihoterapeuți și studenți de la școala de formare în psihoterapie sistemică.

Address

Iași, Sos. Nicolina, no.1, bl. 928B, sc. A, et. 1, ap. 1

Telephone

+40 741 093 131

Contact person

Diana Laura Ciubotaru Raluca Ferchiu

contact@gammainstitute.ro

Website and social networks